Speciale Boekingen Print E-mail

h4m susan en rob

Zang en piano

Voor een rustige sfeervolle avond kan je Susanne ook boeken samen met pianist Rob Agerbeek.

Rob Agerbeek kan gezien worden als een van Nederlands beste Jazz Pianisten. Agerbeek kwam begin jaren ’50 met zijn ouders vanuit Nederlands Indië naar Nederland. Aanvankelijk maakte hij furore als Boogiewoogie pianist. In de ‘60er jaren maakt hij o.a. deel uit van de populaire Diamond Five en gaat hij steeds meer moderne jazz spelen. Hij wordt een van Nederlands meest innovatieve Jazz pianisten. Ook is hij een veel gevraagd begeleider. Met zijn trio begeleidt hij befaamde Amerikaanse musici zoals de saxofonisten Ben Webster, Hank Mobley, Dexter Gordon, George Coleman, Johnny Griffin en Gene Ammons. Ook tourt hij enige tijd met drummer Art Blakey en zijn fameuze Jazz Messengers

Duetten en entertainment

Susanne de Rooij gaat meerdere samenwerkingsverbanden aan met andere artiesten, zoals onder andere haar broer, Marcel de Rooij. Zie ook: marcelderooij.nl. 

2*4 the Show

2*4*The Show is een show ontwikkeld door Susanne de Rooij en onderdeel van het bedrijf Heart4music. Deze Themashow bestaat uit twee professionele artiesten, die samen een Themashow naar keuze neerzetten, in bijpassende spetterende outfits. 

Je kan kiezen tussen:

Disco 70's/80's
Saturday Night Fever/Earth wind and Fire
Country
Musical/Rock and Roll/Grease
Easy listening/Jazzy
Nederlandstalig 

De thema's worden vaak gecombineerd aangeboden en kunnen van een half uur tot avondvullend worden geboekt samen met geluidsset, DJ en eventueel lichtshow. 

h4m 2 4 the show foto